Новини

Нові програматори для котлів Computherm у лінійці UniDim

Наша компанія поповнила лінійку автоматики для котлів продуктами угорського виробника Computherm. Це:

  • бездротовий сенсорний Wi-Fi термостат Computherm E400RF
  • цифровий кімнатний термостат Computherm T32
Програматори комп'ютера.

Бездротовий сенсорний Wi-Fi термостат Computherm E400RF призначений для керування системою опалення або охолодження, у тому числі у віддаленому режимі. Програматор легко підключається до котла чи кондиціонера з клемами на 24 або 220 вольт. Автоматика складається із двох приладів. Приймач під’єднується до котла (кондиціонера), а безпосередньо програматор розміщується у житловому приміщенні. Між ними встановлено бездротовий зв’язок.
Wi-Fi термостат COMPUTHERM E400RF можна використовувати для:

  • керування газовими котлами,
  • дистанційного керування наявними системами опалення/охолодження,
  • керування електричними бойлерами,
  • управління сонячними системами,
  • керування окремими групами інших електричних пристроїв.


Цифровий дисплей Computherm T32 дозволяє більш точно вимірювати та регулювати температуру, ніж прості традиційні термостати. При керуванні опаленням термостат включає котел або інший прилад за температури нижче заданої і вимикає його, якщо температура перевищила задану. Що, крім забезпечення комфорту, сприяє зниженню витрат на електроенергію та газ.

COMPUTHERM – виробник автоматики для котлів, Wi-Fi та механічних термостатів та контролерів – є лідером ринку в Угорщині та Румунії. Є значна присутність у численних інших європейських країнах, у тому числі в Україні. Ці необхідні аксесуари, які забезпечують тепло та комфорт у будинку, оскільки вони надійні та сучасні, задовольняють потреби клієнтів та відповідають європейським стандартам та правилам безпеки. Програматори COMPUTHERM легко встановлюються і дають можливість обігрівати ті приміщення, які в даний час необхідні. Завдяки термостатам Wi-Fi, радіаторним системам і системам теплої підлоги тепер можна керувати дистанційно за допомогою мобільного телефону. COMPUTHERM – синонім сучасних та енергозберігаючих рішень.

Related Posts